top of page

Freedom is 'Op weg naar kerst'

Op zaterdag 16 december 2023 brengen wij de betovering van Kerstmis naar de Plaskerk in Raalte met het concert 'Op weg naar kerst'. Freedom werkt tijdens deze sfeervolle avond samen met kerstkoor The Swinkling Stars. De deuren van de Plaskerk zijn vanaf 19.00 uur open en het kerstconcert begint om 19.30 uur. De entree is gratis, maar een vrije gift wordt zeer gewaardeerd om de kosten te dekken.


15 jaar geleden organiseerde Freedom voor het laatst haar eigen kerstconcert. Het koor, onder inspirerende leiding van Samuël van Leussen, kijkt er naar uit om prachtige kerstgospel ten gehore te brengen aan haar publiek. Samen met The Swinkling Stars beloven ze een onvergetelijke muzikale reis naar kerst!


Muzikale reis met topmuzikanten

Deze muzikale reis naar kerst wordt versterkt door een bekwame band bestaande uit piano, basgitaar, gitaar en drum. Door de samenwerking met The Swinkling Stars, gedirigeerd door Marion Mulders, ontstaat een gevarieerd programma. Het brede repertoire varieert van kerstklassiekers en popmuziek tot indrukwekkende kerstgospel en prachtige nieuwe composities. Onder begeleiding van de band belooft het een avond te worden vol muzikale hoogtepunten en emotie.


Ga mee op weg naar kerst

Mis niet de kans om de feestdagen in te luiden met een heerlijke avond in kerstsferen. Kom samen en laat je meeslepen op een muzikale reis in de Plaskerk!




18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page